Islamabad Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Gjithashtu i njohur edhe si Qyteti i Paqes, Islamabadi është një qytet i bukur. Me një numër të madhë të parqesh dhe kopshtet është e lehtë të kuptohet se nga e ka marr këtë emër. Në këto kopshte mund të gjenden margaritarët, krizantemat dhe jaseminët. Poashtu ka edhe një kopësht dedikur trëndafilave ku rriten mbi 250 lloje.
Delikate
USD 57.12

Delikate

12 Trëndafila

E paharrueshme
USD 57.12

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Shikim i Shpejtë
USD 93.02

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 57.12

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 57.12

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Të Përkas Ty
USD 66.91

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 57.12

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Meritë
USD 66.91

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Kujdesi Amënor
USD 79.97

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 93.02

Nënshtrim

24 Trëndafila

Shije e Mirë
USD 93.02

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 79.97

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 57.12

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 93.02

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Vdes për ty
USD 93.02

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 66.91

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Hutim
USD 93.02

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

E paharrueshme
USD 57.12

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Top