Lahore Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Lahore është një ndër zonat më të rëndësishme historike të Azisë së Jugut. Poashtu është edhe shtëpia e kopshteve Shalimar. Në këto kopshte mund të gjendet lulja kombëtare, jasemini i bardhë. Poashtu ka edhe gjeogjina, bozhure dhe plumeria aromatike.

Dashuri e mrekullueshme
USD 49.24

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Urtësi
USD 49.24

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Respekt
USD 68.94

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 83.01

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Paç Fat
USD 49.24

Paç Fat

12 Trëndafila

Mashtrim
USD 49.24

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 59.79

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Entuziaste
USD 49.24

Entuziaste

Trëndafila

Rini
USD 49.24

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 68.94

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 68.94

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Lavdi
USD 49.24

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO