Chat with us, powered by LiveChat

Multan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Multan është një qytet historik me klimë prefekte për rritjen e shumë llojeve të lulesh vendase. Disa nga lulet më të preferuara janë tulipanët në ngyjrë të kuqe të errët dhe bromeliat shumëngjyrëshe. Trëndafilat dhe plumeriat janë poashtu një pamje e zakonsme në kopshtet e qytetit. Gjeogjinat dhe margaritarët e të gjitha ngjyrave janë popullore ndër banorët e Multanit.

Delikate
USD 73.88

Delikate

12 Trëndafila

Respekt
USD 103.43

Respekt

24 Trëndafila

Qejf
USD 88.66

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 73.88

Paç Fat

12 Trëndafila

Mashtrim
USD 59.10

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Rini
USD 98.26

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 76.83

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Lavdi
USD 59.10

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 59.10

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 59.10

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 98.26

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Luks
USD 76.83

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO