Rawalpindi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Rawalpindi është një qytet kosmopolitan krenar me kopshtet e veta. Disa nga lulet që mund të shihen këtu janë margaritarët e pikturar dhe plumeriat. Jaseminët e bardhë vendas janë një lule tjetër e preferuar e hardhitë mund të shihen duke u rritur nëpër mure dhe porta.
Delikate
USD 55.69

Delikate

12 Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 90.70

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Moderne
USD 55.69

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 55.69

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 55.69

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Strehim
USD 90.70

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 65.24

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Elegancë
USD 55.69

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Bukuri Shpirtërore
USD 90.70

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Modesti
USD 55.69

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 90.70

Nënshtrim

24 Trëndafila

Përsosmëri
USD 55.69

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 90.70

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Ego
USD 55.69

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Seksi
USD 84.34

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 65.24

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Unitet
USD 65.24

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Hutim
USD 90.70

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Top