Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Panama. Ne dërgojmë lule me dorë në Panama dhe 9 qytete, në Panama

Lulja kombëtare e Panamasë është orkideja, e njohur gjithashtu edhe si orkideja e Frymës së Shenjtë. Kjo orkide e bukur dhe elegante në ngjyrë të bardhë mund të gjendet nëpër kisha në të gjithë vendin. Në kryeqytetin, Panama City, orkideja e Frymës së Shenjtë mund të dekorojë dritaret dhe dyert nëpër qytet. Në muajin janarë zhvillohet festivali i luleve në Boquete, i cili mbahet në Feria, në bregun lindorë të lumit Boquete. Në hyrje të qytetit janë shumë lule mos më prek, ndërsa krizantemat e verdha gjenden kudo buzë lumit. Në qendër të festivalit gjendet ekspozimi me lule orkide, ekzotike dhe elegante të Panamasë. Lule tjera të njohura të Panamasë janë edhe alliumet shumëngjyrëshe si dhe hibiskusët dyngjyrësh. Një tjetër pamje magjepsëse dhe e bukur gjatë sezonit të thatë të Panamasë janë petalet e mëdha të bardhë dhe rozë të drurit balsa. Këto lule nuk janë vetëm të bukura por ato shërbejnë edhe si ushqim për shumë kafshë indigjene të vendit gjatë sezonit të thatë. Panamaja ka një popullatë të madhe katolike të cilët bëjnë Pashkën e bardhë dhe ku orkideja e Frymës së shenjtë është posaçërisht e njohur gjatë javës së shenjtë.

Buqeta të Popullarizuara në Panama


Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Elegancë

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

   
Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

   
Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

   
Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

   
Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

   
Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

   

Ofertë Speciale: Kujtime Të Hirshme

Informacion