Aguadulce Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Orkidetë elata mund të gjenden kudo në Aguadulce, së bashku me orkidetë e Shpirit të Shenjtë. Edhe pse qyteti është i njohur për eksportet agrokulturore këtu poashtu ka disa lloje lulesh që rriten në zonë. Jaeminët në formë ylli janë ndër të preferuarat e banorëve së bashku me hibiskusët. Trëndafilat poashtu lulëzojnë në pranverë dhe verë.
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 54.92

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Elegancë
USD 30.16

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 30.16

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 42.22

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Misterioze
USD 39.68

Misterioze

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 30.16

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 39.68

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Dëshirë
USD 54.92

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Mendime Qiellore
USD 54.92

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 30.16

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

E këndshme
USD 42.22

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Përkryerje
USD 42.22

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 30.16

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Paqe
USD 30.16

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 42.22

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 54.92

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pafajësi
USD 54.92

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Përjetësi
USD 42.22

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Top