Alanje Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Alanje është qendra e zonës me të njëjtin emër dhe shtëpia e një kishe historike. Para kishës vizitorët mund të gjejnë shumë bimë dhe lule vendase. Së bashku me drunjtë e palmave mund të gjenden edhe disa lloje të orkideve duke lulëzuar. Poashtu ka edhe lule të xhenxhefilit dhe hibiskusët në ngjyrë të çelur.
Respekt
USD 43.06

Respekt

24 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 56.02

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 40.47

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 30.76

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Pajtim
USD 56.02

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Fisnikëri
USD 40.47

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 30.76

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 30.76

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Misterioze
USD 40.47

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 56.02

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Meritë
USD 40.47

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri e Pastër
USD 55.37

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 40.47

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Dashuria e përgjegjshme
USD 30.76

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Kotësi
USD 43.06

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 43.06

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 30.76

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Rrezikojmë
USD 30.76

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Alanje. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Alanje kohët e fundit : -