Panama Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Panamasë është kreqyteti i Panamasë dhe shtëpia e kopshteve botanike me të njëjtin emër. Në kopshtet e qytetit vizitorët mund të shetisin përmes shtretërve me lule të mbushur me hibiskusë dhe lule xhenxhefili. Orkidetë elata dhe orkidetë e Shpirtit të Shenjtë poashtu mund të gjenden së bashku me disa varietete tjera.
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 54.44

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Elegancë
USD 29.90

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 54.44

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 29.90

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 29.90

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Dashuri Besuese
USD 54.44

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 29.90

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuri e Ftohtë
USD 29.90

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Urtësi
USD 29.90

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 39.34

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Misterioze
USD 39.34

Misterioze

12 Trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 29.90

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 39.34

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Mirënjohje
USD 29.90

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Meritë
USD 39.34

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 39.34

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Pranim
USD 29.90

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Rrezikojmë
USD 29.90

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Top