Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë
Kodi i Produktit: prod158
Gerbera të kuq, trëndafila rozë, karafila rozë, zambakë yll, karafila të kuq të vegjël. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).