San Miguelito Dërgim Lulesh (Luleshitës)

San Miguelito është edhe kreqëndra e zonës me të njëjtin emër. Poashtu është edhe shtëpia e shumë luleve vendase. Disa nga lulet që rriten në këtë zonë janë tërndafilat dhe hibiskusët. Orkidetë e bukura të Shpirtit të Shenjtë poashtu gjenden në San Miguelito.
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 55.75

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Elegancë
USD 30.61

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Të Dua Ende
USD 30.61

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 30.61

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri
USD 42.86

Besnikëri

24 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 30.61

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 55.75

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

E shijshme
USD 42.86

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 30.61

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 40.28

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 30.61

Entuziaste

Trëndafila

Rini
USD 30.61

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 40.28

Misterioze

12 Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 40.28

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Jetë e Lumtur
USD 40.28

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 30.61

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 30.61

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 30.61

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në San Miguelito. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në San Miguelito kohët e fundit : -