Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Papua Guineja e Re. Ne dërgojmë lule me dorë në Port Moresby dhe 6 qytete, në Papua Guineja e Re

Buqeta të Popullarizuara në Papua Guineja e Re


Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

   
Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

   
Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri Për Natyrën

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

   
Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

   
Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

   
Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila