Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Paraguai. Ne dërgojmë lule me dorë në Asuncion dhe 7 qytete, në Paraguai

Lulja kombëtare e Paraguajit (Paraguay) është lulja unike dhe mahnitëse, lulja e pasionit. Kjo lule blu është lulja e pemës se pasionit. Vreshtat e saja të gjata mund të gjenden duke u rritur nëpër muret e shtëpive dhe në kopshtet e kryeqytetit Asuncion. Lulet përbëjnë edhe një pjesë të rëndësishme në ekonominë e vendit, e sidomos gjatë panairit vjetorë të luleve i cili shërben për promovimin edhe ekspozimin e varieteteve të ndryshme mahnitëse të cilët rriten në kopshtet botanike dhe në xhungël. Disa lloje të orkideve ekzotike rriten në xhungël, prej të cilëve Dendrobiumi ekzotik lehtësisht dallohet. Të përdorura për dekorim dhe në buqeta lulesh, orkidetë janë ndër qindra lule të cilat exportohen çdo vit. Poashtu shumë e kultivuar dhe e eksportuar është edhe helmarina e Paraguajit (Paraguay). Këto lule të bukura në ngjyrë vjollcë kanë një rreth të verdhë në qendër, çka i bën të jenë edhe më befasuese. Lulet shpesh edhe dhurohen, e ku shumë prej luleve që eskportohen mund të gjenden edhe në tezgat me lule kudo nëpër qytet. Disa nga buqetat më të preferuara janë me trëndafila rozë si dhe me zambakë aromatik.

Buqeta të Popullarizuara në Paraguai


Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

   
Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

   
Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

   
Shikim i Shpejtë

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

   
Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

   
Dashuri Për Natyrën

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

   

Ofertë Speciale: Imagjinatë

Informacion