Capiata Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Capiata ndodhet në qendër të vendit dhe është shtëpia e disa lloje lulesh. Edhe pse ndotja ka zvogëluar numrin e luleve sot është e vështirë të thuhet kështu. Disa nga lulet që mund të gjenden në Capiata janë orkidetë dhe trëndafilat. Margaritarët janë poashtu popullore së bashku me lulet e pasionit unike.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 67.41

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Flirtim
USD 67.41

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 67.41

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 67.41

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Magjepsje
USD 67.41

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Jetë e Lumtur
USD 87.63

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 87.63

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 121.33

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Joshje e Gjatë
USD 94.37

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ego
USD 67.41

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 121.33

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 121.33

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Humor
USD 87.63

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 121.33

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Pajtim
USD 121.33

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 121.33

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pajtim
USD 121.33

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 121.33

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top