Kiudad del Este Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ciudad del Este është i njohur për diversitetin e popujve çka reflekton edhe në llojet e luleve vendase. Edhe pse ka shumë kopshte private në qytet, poashtu ka edhe disa që duhen theksuar nëpër hotelet rezort. Disa nga lulet që mbillen zakonisht këtu janë orkidetë, trëndafilat dhe livandot. Lulet e pasionit poashtu mund të shihen në pranverë dhe verë.
E butë
USD 93.11

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Kthjelltësi
USD 66.51

Kthjelltësi

8 trëndafila

Unitet
USD 86.46

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 119.71

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Flirtim
USD 66.51

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Magjepsje
USD 66.51

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 119.71

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Gjithnjë besnike
USD 86.46

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

E shijshme
USD 93.11

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 93.11

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Admirim i Fshehtë
USD 119.71

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Joshje e Gjatë
USD 93.11

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ego
USD 66.51

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 119.71

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 119.71

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Respekt
USD 93.11

Respekt

24 Trëndafila

Seksi
USD 126.37

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 66.51

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top