Lambare Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në Lambre mund të shihen disa lloje lulesh dhe qyteti për këtë nuk lë për të dëshiruar. Trëndafilst dhe orkidetë janë një pamje e zakonshme së bashku me landrat rozë dhe të bardha. Margaritarët janë popullorë ndër banorët dhe shpesh dhurohen. Poashtu mund të gjenden edhe luelet e pasionit si dhe hardhitë duke u rritur në qytet.
Urtësi
USD 65.85

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Rrezikojmë
USD 65.85

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Ashpërsi
USD 65.85

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 65.85

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Magjepsje
USD 65.85

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kotësi
USD 92.19

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 92.19

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Vdes për ty
USD 118.53

Vdes për ty

Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 118.53

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 92.19

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Ego
USD 65.85

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 118.53

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 118.53

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Fitore
USD 65.85

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 118.53

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 118.53

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Melodioze
USD 92.19

Melodioze

24 Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 118.53

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Lambare. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Lambare kohët e fundit : -