Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Peru. Ne dërgojmë lule me dorë në Lima dhe 22 qytete, në Peru

Dita e Vitit të Ri në Peru shpesh kremtohet me një vaskë lulesh. Dita e Nënave është rast perfekt për të dhënë buqeta lulesh, ku shumë prej tyre mund të gjenden duke lulëzuar nëpër shpate peruane. Përgjatë maleve të Andeve, me mijëra specje të orkideve mund të shihen gjatë tërë vitit. Shumë peruan autoktonë nderojnë paraardhësit e tyre Incan duke vendosur lule tek Porta e Diellit, hyrja kryesore për në Machu Picchu. Kryeqyteti i Perusë është Lima dhe ky qytet është i rrethuar me akra të tërë të kopshteve dhe parqeve me lule. Lulja kombëtare e Perusë është lulja cantata e cila rritet në lartësira të mëdha të maleve Ande. Gjatë ditës tradicionale të të Vdekurve është zakon të dërgohen lule tek varrezat për të kujtuar familjarët e vdekur. Cusco, në anën tjetër, është vendi ku lulet tradicionale shtrihen përgjatë anëve të rrugës që shpie tek porta e kështjellës.

Buqeta të Popullarizuara në Peru


E dhimbsur

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

   
Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

   
Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

   
Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

   
Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

   

Ofertë Speciale: Mirënjohje

Gipsofili, apo frymarrja e bebes, është një buqetë e kombinuar shumë bukur me 5 trëndafilë të kuq dhe 5 trëndafilë të butë ngjyrë të bardhë. Gjersa trëndafilat e kuq janë një shprehje simbolike e dashurisë, trëndafilat e bardhë simbolizojnë pastërtinë e dashurisë tuaj. Duke i shtuar pafajësinë e frymarrjes së bebës, me të vërtetë bëhet një kombinim i mrekullueshëm për çdo rast të veçantë, duke përfshirë edhe Ditën e Shën Valentinit. Me të madhe porositet në Arequipa, Callao, Çiclayo (Chiclayo), Lima, Trujillo , por mund të dërgohet edhe nëpër qytete tjera anekënd globit. Mos harroni ti shtoni një vazo të bukur kësaj buqete të bukur.
Informacion