Çiclayo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Chiclayo është shtëpia e disa misionarëve të cilët janë të rrethuara me kopshte të bukura me lule. Disa nga lulet që rriten në këto zona janë orkidetë, bromeliat dhe zambakët peruvian. Gerberat dhe margaritarët e pikturuar i japin një ngjyrë të çelur qytetit gjatë muajve të pranverës dhe verës.
Festim
USD 102.10

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

E dhimbsur
USD 53.00

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 95.40

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 53.00

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Besnikëri
USD 74.20

Besnikëri

24 Trëndafila

Mashtrim
USD 53.00

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 102.10

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 102.10

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Ashpërsi
USD 53.00

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 53.00

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Urtësi
USD 53.00

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 73.92

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 74.20

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Rini
USD 53.00

Rini

Trëndafila dhe karafila

Unitet
USD 73.92

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 102.10

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Fisnike
USD 53.00

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 95.40

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Çiclayo. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Çiclayo kohët e fundit : -