Arequipa Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Arequipa është një qytet historik që feston trashëgiminë e inkasve. Kjo reflektohet edhe në kopshtet e qytetit të cilat janë të mbushur me lule vendase. Disa nga lulet këtu janë zambakët peruviane dhe orkidetë. Trëndafilat hibride, bromeliat dhe tulipanët janë poashtu të zakonshme në Arequipa.
Rrezikojmë
USD 52.57

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Shëndet i Mirë
USD 73.33

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Forcë
USD 73.33

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 52.57

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 73.33

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Hutim
USD 101.28

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 52.57

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 94.63

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Serenatë
USD 101.28

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 52.57

Shpresë

Gerbera

Besnikëri
USD 73.60

Besnikëri

24 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 101.28

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 52.57

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Karakter
USD 94.63

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 52.57

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 73.60

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Bashkim
USD 73.60

Bashkim

24 trëndafila

Urtësi
USD 52.57

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Arequipa. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Arequipa kohët e fundit : -