Lima Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Lima është kreqyteti i Perusë i mbushur me aromën e luleve nga kopshtet. Disa nga lulet që rriten në kopshtet e Limas janë zambakët e mrekullueshëm egjiptian. Trëndafilat, landrat dhe plumeriat aromatike janë të zakonshme. Hardhitë e bouganviljeve në ngjyrë rozë të çelur sigurojnë që qyteti të jetë gjithmonë i mbushur me ngjyra.
Të Përkas Ty
USD 71.14

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 71.41

Melodioze

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 51.01

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 91.81

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Përjetësi
USD 71.41

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Besnikëri
USD 71.41

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 98.25

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

E ëmbël
USD 51.01

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Meritë
USD 71.14

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 51.01

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 51.01

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

E hirshme
USD 51.01

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 51.01

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 51.01

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Rini
USD 51.01

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 98.25

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Respekt
USD 71.41

Respekt

24 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 98.25

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Top