Trujillo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Trujillo ka një zonë e cila nuk ka ndryshuar në më shumë se 100 vjetë. Kjo ka rezultuar në disa kopshte me të vërtetë mahnitëse. Disa nga varietetet më popullore janë tërndafilat e importuar dhe tulipanët. Orkidetë tigër vendas dhe zambakët në formë ylli janë ndër më preferuarat e banorëve. Poashtu mund të gjenden edhe margaritarë e karanfila të vegjël në kopshtet e qytetit.
Fisnikëri
USD 72.02

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Përsosmëri
USD 51.63

Përsosmëri

6 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 51.63

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 51.63

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 92.94

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Elegancë
USD 51.63

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 72.02

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Besnikëri
USD 72.29

Besnikëri

24 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 99.46

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 99.46

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Gazmore
USD 51.63

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

E përjetshme
USD 51.63

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 99.46

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Kapem Pas Teje
USD 51.63

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 92.94

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 51.63

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Rini
USD 51.63

Rini

Trëndafila dhe karafila

Paqe
USD 51.63

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top