Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Poloni. Ne dërgojmë lule me dorë në Varshavë dhe 220 qytete, në Poloni

Në Poloni mos hezitoni ti dhuroni lule një vajze, pa marë parasysh momentin. Lulet janë pjesë tradicionale e shumë zakoneve polake, duke përfshirë edhe Bekimin e Luleve. Lulëkuqja e ndritshme është lulja kombëtare e Polonisë, dhe mund të gjendet e gdhendur në shumë ndërtesa publike anekënd kryeqytetit polak, Warshavës. Kurorat e bëra nga lulet vendosen nëpër dyert e shtëpive polake vetëm gjatë funeraleve, dhe zakonisht bëhen nga lulet chrysanthemums ngjyrë të verdhë. Chrysanthemumsi me ngjyrë të bardhë dhe ngjyrë të verdhë mund të gjenden poashtu nëpër varrezat polake gjatë kremtimit të festës së Ditëve të Shenjtorëve. 8 marsi është Dita Ndërkombëtare e Gruas në Poloni, dhe kjo është dita kur duhet dhuruar buqeta trëndafilash nënave, grave dhe të dashurave. Me gjasë karafili është lulja më pak e popullarizuar në Poloni, edhe pse nganjëherë mund të shihet nëpër varreza në geton historike të Warshavës.

Buqeta të Popullarizuara në Poloni

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

   
Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

   
Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

   
Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

   
Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

   

Ofertë Speciale: Frymëzim

A dëshironi ti thoni asaj ‘falemnderit për momentet e mrekullueshme’? Atëherë i dërgo këtë kombinim të bukur dhe romantik. 6 zambakët stargazer janë të renditura në mënyrë artistike së bashku me 6 trëndafila të kuq në mesin e degëzave të gipsofilave të bardhë. Zambakët stargazerë do ta mbushin dhomën me erën e tyre të këndshme gjersa trëndafilat e kuq do të lulëzojnë ngadal. Romantike në mënyrën më të ëmbël, kjo është rruga më e mirë për tu ngjizur në takimin e dytë. Shpesh dërgohet në Krakov (Kraków), Poznan, Todz (Łódź), Varshavë (Warszawa), Vrocłav (Wrocław) . Vazoja i shton një pamje elegante kësaj buqete që nuk ka dyshim se do të sjellë buzëqeshje në fytyrën e saj.
Informacion