Poznan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Poznan është një qytet piktoresk dhe një destinacion i njohur turistik. Kënetat rreth qytetit shpesh janë të mbuluara me lule e ku shumë prej tyre lulëzojnë edhe në kopshtet private. Ka me mijëra lloje të zhabinëve që lulëzojnë në këtë zonë së bashku me tulipanët dhe trëndafilat. Karanfilat e vegjël e madje edhe luleborat shihen duke lulëzuar rreth Poznan.
E ëmbël
USD 88.49

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Lartësi
USD 123.89

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Humor
USD 98.14

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Modesti
USD 88.49

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Melodioze
USD 123.89

Melodioze

24 Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 88.49

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 123.89

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Delikate
USD 88.49

Delikate

12 Trëndafila

Strehim
USD 136.76

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 88.49

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 88.49

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri Besuese
USD 136.76

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 88.49

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 88.49

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Bukuri madhështore
USD 88.49

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 88.49

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Fisnike
USD 88.49

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 159.28

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Poznan. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Poznan kohët e fundit : -