Mbrojtje

Mbrojtje
Kodi i Produktit: prod195
Zambakë rozë yll, trëndafila të bardhë, orkide të verdha, livando dhe orkide të kuqe. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta