Meritë

Meritë
Kodi i Produktit: prod116
Çmimi: USD 80.94
Përmirësoni: USD 0.00
Shtoni artikuj: USD 0.00
Dërgimi: USD 12.91
Nëntotali: USD 80.94
Ulje: 0% = USD
Totali: USD 0.00
3 zambakë yll, trëndafila të kuq, karafila të bardhë. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Ju lutemi porosisni online (zbrisni poshtë).
Porositje e shpejtë e lehtë - nuk kërkohet llogari.

Keni një Kod Uljeje?

Përmirësoni (shtoni më shumë lule në porosinë tuaj)?

Shtoni artikuj

Chocolates:

Chocolates Box (Varies) (+USD 36.05)

Teddy Bears:

Teddy (Varies) (+USD 41.20)

Informacioni i Klientëve që Kthehen

Nuk kemi qasje për klientin. Nuk i ruajmë informacionin tuaj personal. Ju lutem fusni të dhënat tuaja më poshtë.

Mund të blini një buqetë për [do porosi.

Metodë Pagese (preferojmë PayPal)

Pagesa e Mysafirit në PayPal ju lejon të paguani me ÇDO kartë debiti ose krediti përfshirë Mastercard pa pasur nevojën e hapjes së një llogarie PayPal.

Paguani me:

PayPal (PayPal user)
Visa, MasterCard, American Express, All Debit Cards, Guest Checkout (new PayPal user)
Card Payment - Pay Instantly with Visa, Mastercard, Amex and ALL Major Debit / Credit Cards (Stripe Payments)

Marrësi (personi ku do të bëjmë dërgimin):

Emri i Marrësit:
Numri i Telefonit të Marrësit:
Numri i Telefonit të Marrësit #2 (opsionale):
Data e Dërgimit
Vendi i Dërgimit:  
Qyteti i Dërgimit:
Zip i Dërgimit / Kodi Postar:
Adresa e dërgimit (in Poloni):
don't know address?

Nëse nuk e dini adresën e dërgimit. Në kutinë e adresës ju lutemi caktoni qytetin dhe na njoftoni të telefonojmë marrësin për t'i kërkuar adresën. Këtë mund ta bëjmë përpara dërgimit.

Udhëzime Shtesë të Dërgimit:
Mesazh i Kartolinës Përshëndetëse (FALAS):

Dërguesi (Ju):

Emri Juaj:
Mbiemri Juaj:
Your Phone Number Your Phone Number:
Vendi:
Rajoni:
Qyteti:
Kodi Postar / Zip:
Adresa e Faturimit Reshti 1:
Adresa e Faturimit Reshti 2 (me zgjedhje):
Numri i Debit / Kredit Kartelës:
CVV(3-4 numrat e fundit të shënuara PRAPA kartelës suaj):
Data e skadimit (MM/VVVV):
/
Adresa Juaj e Postës Elektronike:

Dërgimi: USD 12.91
Totali: USD 0.00
përfshirë 0-
Ruajeni USD !

S'ka Më Për Të Paguar