Todz Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti historik i Lodz daton që nga vitet 1300 e ku njëkohësisht është edhe shtëpia e disa luleve vendase. Disa varietete të zhabinëve rriten në qytet, së bashku me lulekuqet dhe margaritarët e verdhë. Irisët e bukur siberian si dhe lulet e bukura të globit poashtu mund të rriten në kopshtet publike dhe private.
Humor
USD 96.74

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Fillimi i Miqësisë
USD 122.12

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 122.12

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 157.01

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Modesti
USD 87.23

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 87.23

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 134.81

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Delikate
USD 87.23

Delikate

12 Trëndafila

Strehim
USD 134.81

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 122.12

Përkryerje

24 Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 87.23

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 87.23

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 134.81

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Përsosmëri
USD 87.23

Përsosmëri

6 Trëndafila

Lartësi
USD 122.12

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 134.81

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

E butë
USD 122.12

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Jeta Është e Ëmbël
USD 134.81

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top