Varshavë Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Varshava është qyteti më i madhë i Polonisë e njëherit edhe kreqyteti i vendit. Kopshtet e famshme Saxon ndodhen në Varshav ku ndodhen disa varietete lulesh. Së bashku me shkurret antike të trëndafilave mund të gjenden edhe kopshtet me zambakë ku aroma e tyre e mbush ajrin kur ato lulëzojnë.
Humor
USD 97.27

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Modesti
USD 87.70

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Delikate
USD 87.70

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 135.54

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Mashtrim
USD 87.70

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Guximtare
USD 135.54

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 87.70

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 87.70

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 87.70

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 135.54

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Ego
USD 87.70

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 135.54

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 135.54

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Elegancë
USD 87.70

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Fisnikëri
USD 97.27

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 135.54

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Imagjinatë
USD 87.70

Imagjinatë

12 Trëndafila

Strehim
USD 135.54

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Varshavë. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Varshavë kohët e fundit : -