Vrocłav Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Wroclaw është qyteti më i madhë i pjesës perëndimore të Polandës. Lokacioni i vet unik mes detit dhe maleve e bën ideal për rritjen e një numri të madhë të luleve. Disa nga këto lule janë margaritarët dhe trëndafilat e egër. Disa varietete të zhabinëve poashtu shihen në verë.
Dashuria e Gruas
USD 87.51

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 122.52

Respekt

24 Trëndafila

Humor
USD 97.06

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 135.25

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Mirënjohje
USD 87.51

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 135.25

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 87.51

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Modesti
USD 87.51

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 87.51

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 87.51

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Delikate
USD 87.51

Delikate

12 Trëndafila

Strehim
USD 135.25

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 87.51

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 87.51

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri Besuese
USD 135.25

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 97.06

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Elegancë
USD 87.51

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Rrezikojmë
USD 87.51

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Vrocłav. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Vrocłav kohët e fundit : -