Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Porto Riko. Ne dërgojmë lule me dorë në San Juan dhe 7 qytete, në Porto Riko

Kryeqyteti i San Huan (San Juan) është vendi më i mirë për të njohur kulturën e Porto Rikos (Puerto Rico). Lulja kombëtare e vendit është Flor de Maga, ku këto pemë lulëzuese mund të shihen kudo në qytet. Lulet e mëdha e të kuqe shpesh ngatërrohen me hibiskus, por këto në fakt janë dy specie të ndryshme të luleve. Ndërsa San Huan mund të mbushet me lulet e kuqe të Flor de Maga, qyteti i vogël i Aibonito, është shtëpia e festivalit vjetorë të luleve. Ky festival i madh ekspozon lule nga i gjithë vendi, e që vizitohet nga mijëra vizitorë. Me qindra orkide, helikonia, hibiskus dhe lule mos më harro si dhe xhenxhefilët e larmishëm janë pjesë e ekspozimeve. Përveç festivalit të luleve, puertorikanët zbukurojnë edhe kopshtet e tyre. Disa nga lulet e tyre më të preferuara të Krishtëlindjeve janë edhe poinsetat e kuqe dhe të larmishme, të cilat dekorojnë edhe shumë kisha në të gjithë vendin. Lule tjera të preferuara janë edhe mbi 300 variete të helikoniave, duke përfshirë edhe karavidhet e kuqe, si dhe lulen vibrante të shpresës, e cila ngjan me gjethet e pemës së bananes.

Buqeta të Popullarizuara në Porto Riko


Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

   
Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E hirshme

E hirshme

Karafila , trëndafila

   
Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

   
Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

   
E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

   
Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

   

Ofertë Speciale: Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Informacion