Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Porto Riko. Ne dërgojmë lule me dorë në San Juan dhe 7 qytete, në Porto Riko

Kryeqyteti i San Huan (San Juan) është vendi më i mirë për të njohur kulturën e Porto Rikos (Puerto Rico). Lulja kombëtare e vendit është Flor de Maga, ku këto pemë lulëzuese mund të shihen kudo në qytet. Lulet e mëdha e të kuqe shpesh ngatërrohen me hibiskus, por këto në fakt janë dy specie të ndryshme të luleve. Ndërsa San Huan mund të mbushet me lulet e kuqe të Flor de Maga, qyteti i vogël i Aibonito, është shtëpia e festivalit vjetorë të luleve. Ky festival i madh ekspozon lule nga i gjithë vendi, e që vizitohet nga mijëra vizitorë. Me qindra orkide, helikonia, hibiskus dhe lule mos më harro si dhe xhenxhefilët e larmishëm janë pjesë e ekspozimeve. Përveç festivalit të luleve, puertorikanët zbukurojnë edhe kopshtet e tyre. Disa nga lulet e tyre më të preferuara të Krishtëlindjeve janë edhe poinsetat e kuqe dhe të larmishme, të cilat dekorojnë edhe shumë kisha në të gjithë vendin. Lule tjera të preferuara janë edhe mbi 300 variete të helikoniave, duke përfshirë edhe karavidhet e kuqe, si dhe lulen vibrante të shpresës, e cila ngjan me gjethet e pemës së bananes.

Buqeta të Popullarizuara në Porto Riko

Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

  
Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

  
E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

  
Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

  
Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

  
Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Seksi

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

  


Ofertë Speciale: Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Informacion