Caguas Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Unitet
USD 71.80

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Përulësi
USD 61.90

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Tërheqje
USD 99.86

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 86.66

Përkryerje

24 Trëndafila

E shijshme
USD 86.66

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Origjinale
USD 86.66

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Forcë
USD 71.80

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Braktisur
USD 99.86

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Magjepsje
USD 61.90

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 99.86

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Lavdi
USD 61.90

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Seksi
USD 91.61

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO