Karolina Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kur njerëzit fluturojnë për në Puerto Rico ka shumë mundësi që ata të aterojnë në Carolina. Ky qytet i zhurmshëm është edhe shtëpia e Kopshteve Julia de Burgos. Në këtë park vizitorët mund të shohin disa lloje të shkurreve me trëndafila të mbushura edhe me lule të kuqe të ndezuar. Kudo në kopshtet e qytetit mund të gjenden hibiskus gjigand së bashku me disa lloje të orkideve ekzotike.
Ndjenja Të Ngrohta
USD 69.17

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Rini
USD 59.63

Rini

Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 59.63

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 69.17

Misterioze

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 96.20

Vdes për ty

Trëndafila

Modesti
USD 59.63

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 96.20

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 96.20

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Dashuri e Pastër
USD 107.33

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 59.63

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E hirshme
USD 59.63

E hirshme

Karafila , trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 96.20

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 59.63

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Mbrojtje
USD 69.17

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

E dhimbsur
USD 59.63

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 59.63

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Përkryerje
USD 83.48

Përkryerje

24 Trëndafila

Forcë
USD 69.17

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Karolina. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Karolina kohët e fundit : -