...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 100.11

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Kujtime Të Hirshme
USD 62.05

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Magjepsëse
USD 100.11

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 71.98

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 100.11

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Thashethemëse
USD 111.69

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 62.05

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Qëndrueshmëri
USD 71.98

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Përulësi
USD 62.05

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 100.11

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Ngasje
USD 100.11

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 86.87

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO