Ponke Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ponce është ndër qytetet më popullore në Puerto Rico por edhe shtëpia e disa llojeve të luleve vendase. Së bashku me tulipanët, trëndafilat dhe orkidetë mund të gjenden edhe lulet maga. Poashtu ka edhe një kopësht Japonez ku ndodhen zambakë uji të importuar e lule të qershive.
Rini
USD 58.52

Rini

Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 58.52

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Jetë e Lumtur
USD 67.89

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 58.52

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Frymëzim
USD 94.42

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Besnike
USD 81.93

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 58.52

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E hirshme
USD 58.52

E hirshme

Karafila , trëndafila

Mbrojtje
USD 67.89

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Strehim
USD 94.42

Strehim

Trëndafila dhe karafila

E shijshme
USD 81.93

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Besuese
USD 94.42

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 58.52

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Përkryerje
USD 81.93

Përkryerje

24 Trëndafila

Pritshmëri
USD 58.52

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 81.93

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Fitore
USD 58.52

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 58.52

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top