San Juan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

San Juan është kryeqyteti i Puerto Rico si dhe një destinacion i njohur turistik. Një nga atraksionet e qytetit janëe Kopshtet Botanike të San Juan. Në kopshte ndodhen shumë lloje të luleve ekzotike përfshirë këtu edhe lulet maga dhe livandot. Tulipanët dhe orkidetë poashtu shihen duke lulëzuar në shtretërit me lule.
Rini
USD 59.45

Rini

Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 59.45

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Modesti
USD 59.45

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E butë
USD 83.23

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Frymëzim
USD 95.92

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 59.45

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 59.45

E hirshme

Karafila , trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 107.01

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 59.45

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 68.96

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Falënderim
USD 95.92

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Optimizëm
USD 83.23

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 59.45

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Guximtare
USD 95.92

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Përkryerje
USD 83.23

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 83.23

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 68.96

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 83.23

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në San Juan. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në San Juan kohët e fundit : -