Águas Santas Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.66

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 98.41

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Vetmi
USD 124.22

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 88.73

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 137.12

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri Besuese
USD 137.12

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 88.73

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Shikim i Shpejtë
USD 137.12

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Elegante
USD 80.66

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 88.73

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 98.41

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Joshje e Gjatë
USD 124.22

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO