Évora Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.33

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 96.79

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Zonjë e Bukur
USD 87.27

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 122.18

Bashkim

24 trëndafila

E ëmbël
USD 87.27

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 134.87

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 87.27

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Dashuri e mrekullueshme
USD 87.27

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 87.27

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 87.27

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 134.87

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 134.87

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO