Alcabideche Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 82.32

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Thashethemëse
USD 162.99

Thashethemëse

72 Trëndafila

Fitore
USD 90.55

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 126.77

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 100.43

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Ashpërsi
USD 90.55

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 90.55

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 139.94

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 139.94

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 162.99

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Mbrojtje
USD 100.43

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Rrezikojmë
USD 90.55

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO