Chat with us, powered by LiveChat

Amadora Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Amadora konsiderohet si pjesë e metropolit të Lisbonës por ky qytet ka edhe identitetin e vet. Qyteti është shtëpia e disa parqeve dhe kopshteve. Rreth e qark Amadorës mund të gjenden kulpërat e kuqe apo rozë së bashku me livandot e purpurta dhe zambakët e bardhë. Gerberat dhe lloje tjera margaritarësh janë një pamje e zakonshme në qytet.

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 80.95

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuri Besuese
USD 65.14

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Më Duaj Më Tepër
USD 52.67

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 68.47

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Bukuri madhështore
USD 52.67

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Magjepsëse
USD 80.95

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 65.14

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 52.67

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 74.71

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 48.51

Përsosmëri

6 Trëndafila

Vetmi
USD 52.67

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Rehati
USD 80.95

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO