Birthday


Ashpërsi
USD 87.48

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 122.47

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 97.02

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 135.19

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 87.48

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 122.47

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 135.19

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 122.47

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 157.45

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 135.19

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 87.48

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 122.47

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 157.45

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 87.48

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 122.47

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 87.48

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 79.52

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 87.48

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 87.48

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 122.47

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 87.48

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 79.52

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 87.48

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 122.47

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top