Congratulations


Elegancë
USD 88.66

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 80.60

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 98.33

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 88.66

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 88.66

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 159.58

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 124.12

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 137.01

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 88.66

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 88.66

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 80.60

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 137.01

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 124.12

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 88.66

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 124.12

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 88.66

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 88.66

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 137.01

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 88.66

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 88.66

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 137.01

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 88.66

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 137.01

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 88.66

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top