Friends


Pajtim
USD 137.01

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 88.66

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 98.33

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 88.66

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 137.01

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 159.58

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 88.66

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 88.66

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 124.12

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 80.60

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 137.01

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 88.66

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 124.12

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 88.66

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 137.01

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 159.58

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 88.66

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 124.12

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 80.60

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 88.66

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 124.12

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 98.33

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 88.66

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 137.01

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top