Sympathy


Përqafime
USD 98.33

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 137.01

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 98.33

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 88.66

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 88.66

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 124.12

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 88.66

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 137.01

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 88.66

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 98.33

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 98.33

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 124.12

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 88.66

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 88.66

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 137.01

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 117.67

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 80.60

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 88.66

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 124.12

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 124.12

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 137.01

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 98.33

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 88.66

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 88.66

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top