Amora Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.11

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Serenatë
USD 134.50

Serenatë

Orkid

Mbyllje Hesapi
USD 96.52

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.11

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 87.03

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Moderne
USD 87.03

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 134.50

Nënshtrim

24 Trëndafila

E ëmbël
USD 87.03

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 134.50

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 87.03

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Besnikëri
USD 121.84

Besnikëri

24 Trëndafila

Ego
USD 87.03

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO