Aveiro Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.59

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Ego
USD 88.65

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 98.32

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 137.00

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Nënshtrim
USD 137.00

Nënshtrim

24 Trëndafila

Urtësi
USD 88.65

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 98.32

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 88.65

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Kthjelltësi
USD 88.65

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 88.65

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 137.00

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Fitore
USD 88.65

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO