Bougado Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.22

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 99.09

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Gazmore
USD 89.34

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 89.34

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 138.07

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Shëndet i Mirë
USD 99.09

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Besnike
USD 125.08

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Shikim i Shpejtë
USD 138.07

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 89.34

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 125.08

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 99.09

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Rrezikojmë
USD 89.34

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO