Braga Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Braga është një qytet historik por edhe qendra kulturore e provincës. Lulet kanë luajtur një rolë të rëndësishëm në qytet dhe ku këtu mund të gjenden shumë lloje duke u rritur nëpër kopshte. Disa nga lulet janë gerberat dhe livandot. Disa lloje të zambakëve poashtu rriten në këtë zonë së bashku me lulet blu e të bardha të bimës Scilla.
Dashuria e Gruas
USD 81.68

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 81.68

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 114.35

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 81.68

Përsosmëri

6 Trëndafila

Joshëse
USD 81.68

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 81.68

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 90.59

Misterioze

12 Trëndafila

Vetmi
USD 114.35

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 81.68

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 81.68

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Ngasje
USD 126.23

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Elegante
USD 74.25

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 126.23

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Meritë
USD 90.59

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Gazmore
USD 81.68

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 126.23

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Kotësi
USD 114.35

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 126.23

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top