Bragança Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.74

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

E përjetshme
USD 87.72

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Shije e Mirë
USD 135.56

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 122.80

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 97.29

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E ëmbël
USD 87.72

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 135.56

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

E re
USD 87.72

E re

Zambakë dhe trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 135.56

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 97.29

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Rini
USD 87.72

Rini

Trëndafila dhe karafila

Mbrojtje
USD 97.29

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO