Cacém Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.39

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 96.86

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Plot Shkëlqim
USD 87.33

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 87.33

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 134.96

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Madhështore
USD 134.96

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 87.33

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 134.96

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Përulësi
USD 87.33

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 96.86

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E këndshme
USD 122.26

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Mbrojtje
USD 96.86

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO