Caldas da Rainha Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.20

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 89.32

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 99.06

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 138.04

Nënshtrim

24 Trëndafila

E ëmbël
USD 89.32

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 138.04

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 138.04

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 138.04

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Strehim
USD 138.04

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 89.32

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Mbrojtje
USD 99.06

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Rrezikojmë
USD 89.32

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO