Camarate Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.47

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 123.92

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 123.92

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 98.17

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 88.52

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Pastër
USD 159.33

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 88.52

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 88.52

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 136.80

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 123.92

Urime

Trëndafila dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 136.80

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Joshëse
USD 88.52

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO